Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، صبح یکشنبه و همزمان با ایام‌الله دهه مبارک فجر، آئین بهره‌برداری از پیشرفته‌ترین دستگاه توموتراپی X۹ با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امام حسین با حضور سرپرست ستاد اجرایی و وزیر بهداشت برگزار شد.

سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام با بیان این‌که این دستگاه یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های پرتودرمانی جهان است که توسط ستاد اجرایی خریداری و در مرکز درمانی امام حسین راه‌اندازی شده گفت: این دستگاه می‌تواند جایگزین جراحی‌های بسیار پیچیده و پرعارضه به خصوص در نواحی مهم بدن مانند مغز، ریه، کبد و… باشد و کمک فراوانی به درمان بیماران مبتلا به سرطان می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عارف نوروزی افزود: با توجه به نیاز بیماران، این دستگاه پیشرفته با همت ستاد اجرایی فرمان امام و کمک وزارت بهداشت خریداری شد؛ هزینه‌های مربوط به تأمین این دستگاه رقمی معادل ۲۷ میلیارد تومان بوده که ۵۰ درصد آن توسط ستاد اجرایی فرمان امام تأمین شده است.

وی ادامه داد: ستاد اجرایی فرمان امام یک بیمارستان پیشرفته برای بیماران سرطانی و صعب‌العلاج را نیز در منطقه ۲۲ تهران طراحی و ساخته که به زودی به بهره‌برداری خواهد رسید که این اتفاق می‌تواند کمک بزرگی برای مردم و جامعه پزشکی کشورمان باشد.

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت نیز در حاشیه این مراسم اظهار داشت: در طرح عدالت و تعالی نظام سلامت که برنامه وزارت بهداشت در دولت سیزدهم است؛ برنامه داریم که تمام تکنولوژی‌های پیشرفته جهان در درمان بیماری‌ها را در تمام نقاط کشور مستقر کنیم و خوشحالیم که این دستگاه که پیشرفته است و می‌تواند تومورهای پیشرفته بدن را بدون عوارض شایع درمان کند با همت ستاد اجرایی فرمان امام در بیمارستان امام حسین مستقر شده که از این بابت از مسئولان ستاد اجرایی که همواره در این سال‌ها بازوی قدرتمند وزارت بهداشت و جامعه سلامت کشور بوده‌اند قدردانی می‌کنم.

به گفته وی، این مرکز درمانی دولتی است و ارائه خدمات در آن تحت پوشش بیمه است.

عین‌اللهی خاطرنشان کرد: در طرح عدالت به دنبال آن هستیم که با کمک سازمان‌های دیگر مانند ستاد اجرایی فرمان امام دستگاه‌های موردنیاز بیماران را تأمین کنیم.

در این مراسم سایر پروژه‌های درمانی بیمارستان امام حسین شامل ساخت کلینیک بیمارستان به مساحت ۱۷ هزار متر مربع و دومین بخش سی‌تی‌اسکن بیمارستان افتتاح شد.

کد خبر 5418264

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ره سرطان سویه اومیکرون کرونا ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا کووید 19 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسیناسیون شیوع کرونا چاقی سرطان رنگ بندی کرونایی پروتکل های بهداشتی داروسازی واکسن ستاد اجرایی فرمان امام امام حسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۵۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل چمنی ظهر دوشنبه در نشست با مدیرکل شیلات اردبیل اظهار کرد: علیرغم اینکه مراحل جذب رشته های جدید سخت تر شده است اما تمام سعی خود را می کنیم تا این رشته را نیز به لیست رشته های تحصیلی دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با جذب رشته های تخصصی از قبیل پرورش زنبور عسل موافقت های لازم انجام شده وبه منظور درخشش استان اردبیل در حوزه شیلات و در راستای توسعه استان اقدامات جذب این رشته تحصیلی برای این دانشگاه در آینده نزدیک انجام خواهد شد.

رییس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: همکاران توانمندی در حوزه دانش بنیان و پژوهش در عرصه بین‌المللی داریم و در زمینه پرورش جلبک و زالو می توانیم از قابلیت اساتید و از ظرفیت آزمایشگاهی و امکانات پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی استفاده کنیم.

چمنی با بیان اینکه با همکاری مجموعه شیلات استان می توان گام های موثری در راستای ایجاد اشتغال پایدار برداشت، تصریح کرد: دغدغه اصلی دانشگاه محقق اردبیلی تعامل با دستگاه های اجرایی است که امیدواریم در آینده شاهد تعامل و همفکری بیشتر دانشگاهیان با مدیران دستگاه های اجرایی باشیم.

وی بیان کرد: این ارتباط هرچه قوی تر باشد به نفع دانشگاه و دستگاه های اجرایی بوده و زمینه های پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.

چمنی تاکید کرد: ظرفیت و توانمندی های دانشگاه محقق اردبیلی نسبت به سال های قبل پیشرفت چشمگیری داشته و در زمینه های کشاورزی، آب، منابع‌طبیعی و علوم دامی می توان با اداره کل شیلات همکاری کنیم.

کد خبر 6098270

دیگر خبرها

  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • پیشرفته‌ترین لباس فضانوردی رونمایی می‌شود
  • همه عوامل اجرایی انتخابات باید حافظ رای مردم باشند
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • چاپ ترجمه کتاب اقتصاددان آمریکایی درباره تحول در رفتار
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • نصب ۴۰ دستگاه آشکارساز چمدانی در گمرکات اجرایی کشور
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • دبی، میزبان بزرگ‌ترین پروژه‌های خاورمیانه