Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بخش نورولوژی بیمارستان امام حسین (ع) با بیان اینکه ۸۰۰ هزار بیمار مبتلا به صرع در کشور وجود دارد، از افتتاح واحد ویدیو مونیتورینگ نوار مغزی در بیمارستان امام حسین (ع) ویژه این بیماران خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر ناهید بلادی مقدم - متخصص نورولوژی با بیان اینکه بیماری صرع (اپی لپسی) یکی از بیماری‌های شایع در حیطه بیماری‌های مغز و اعصاب است، گفت: شیوع صرع در ایران حدود یک درصد از جمعیت است و تخمین زده می‌شود که ۸۰۰ هزار بیمار مبتلابه صرع در کشور وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: حدود ۸۰ درصد از  بیماران اپیلپتیک با داروی مناسب و دوز کافی از دارو، قابل کنترل هستند ولی ۲۰ تا ۳۰ درصد بیماران مبتلا به صرع، علیرغم استفاده از داروی مناسب و با دوز کافی به درمان دارویی جواب نمی‌دهند که این بیماران نیازمند بررسی بیشتر هستند.

بلادی مقدم گفت: در مواردی که بیماری صرع مقاوم به درمان باشد، یکی از روش‌های درمانی که می‌تواند به بیماران کمک کند، جراحی ناحیه‌ای از مغز است که منشأ بروز حملات صرعی است و مشخص کردن کانون صرع در مغز نیازمند مانیتورینگ طولانی‌مدت بیماران صرعی است.

این عضو هیئت‌علمی افزود: در این روش بیماران به مدت ۳ تا ٧ روز در واحد مانیتورینگ نوار مغزی بستری می‌شوند که در حین بستری، نوار مغز بیمار به‌صورت مداوم برای چند روز ثبت می‌شود و ضمن اینکه منشأ بروز امواج با این روش قابل‌بررسی است.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وی افزود: از آنجاکه بیمار از طریق دوربین‌های نصب‌شده در اتاق تحت نظر بوده، در صورت بروز حمله صرعی، خود حمله نیز قابل ثبت است و هم‌زمان پرستار آموزش‌دیده بلافاصله بر بالین بیمار حضور می‌یابد و ارزیابی علائم بالینی بیمار را انجام می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه علائم بالینی در حین حمله از دو نظر مهم است، افزود: در وهله اول مشخص می‌شود که این علائم منطبق بر حمله تشنجی است یا خیر و در صورتی‌که وقوع تشنج با توجه به خصوصیات بالینی و نیز تغییرات هم‌زمان در نوار مغز محرز شده باشد، نوع علائم در ضمن حمله نیز می‌تواند در تعیین کانون تشنج کمک‌کننده باشد.

دکتر بهنام صفرپور -  فوق تخصص اپی لپسی و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز گفت: انجام LTM علاوه بر اینکه می‌تواند دریافتن بیماران صرعی مقاوم به درمان که از عمل جراحی مغز ممکن است سود ببرند، مؤثر باشد در افتراق حمله صرعی واقعی از حملاتی که غیر صرعی هستند نیز مؤثر است.

وی افزود: بیماران زیادی ممکن است اصولا حمله صرعی نداشته باشند و به‌ اشتباه تحت درمان با داروی ضد تشنج قرار گرفته باشند، در حالی‌که علت حملات سنکوپ‌های قلبی و یا مشکلات روان‌پزشکی باشد. بنابراین در صورتی‌که بررسی‌های بالینی و نوار مغزهای کوتاه‌مدت سرپایی به افتراق این حملات کمک نکرده باشد، می‌توان از  LTM برای این منظور استفاده کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر در سطح کشور هم مراکز دولتی و هم غیردولتی که ارائه‌دهنده چنین خدمتی برای بیماران صرعی باشند، اندک هستند، گفت: با توجه به اینکه بیمارستان امام حسین (ع)، تنها بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است که هر سه بخش روان‌پزشکی، جراحی اعصاب و داخلی اعصاب در آن فعال است، راه‌اندازی واحد ویدیومونیتورینگ نوار مغزی که شامل دو تخت است، می‌تواند کمک قابل‌توجهی به بیماران اپی لپسی برای بهره‌گیری از درمان‌های مناسب‌تر کند.

کلینیک تشنج بیمارستان در روزهای شنبه عصر و دوشنبه صبح فعال است که بیماران مبتلا به تشنج می‌توانند در روزهای ذکر شده مراجعه کنند.

انتهای پیام

دبیر خبر: زهرا روزبروزی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بيمارستان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صرع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۰۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهادت ۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی

منابع خبری از شهادت ۱۵ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون در نتیجه حمله‌های ارتش رژیم صهیونیستی به منطقه‌های مختلف نوار غزه خبر دادند.

به گزارش مشرق، حمله‌های هوایی و توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به منطقه‌های مختلف نوار غزه همچنان ادامه دارد.

خبرنگار الجزیره گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی از بامداد امروز تاکنون با هدف قراردادن خانه‌های فلسطینیان در منطقه‌های مختلف نوار غزه ۱۵ فلسطینی را به شهادت رسانده است.

در نتیجه حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به شهرک «الصبره» در جنوب شهر غزه ۲ کودک فلسطینی به شهادت رسیدند.

۳ فلسطینی دیگر از جمله ۲ کودک نیز بر اثر حمله ارتش رژیم صهیونیستی به خانه‌ای در شرق شهر رفح شهید شدند. این حمله همچنین به زخمی‌شدن شمار دیگری از فلسطینیان انجامید.

همچنین نیروهای پدافند غیرعامل نوار غزه پیکر ۵ شهید فلسطینی شامل ۲ زن و ۳ کودک را از زیر آوار خانه‌ای در شمال نوار غزه که از سوی جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفت بیرون کشیدند. هنوز پیکر ۳ تن از شهیدان این حمله زیر آوار است. علاوه بر این، این حمله زخمی‌شدن شمار دیگری از فلسطینیان را در پی داشت.

ارتش رژیم صهیونیستی یک زمین کشاورزی در شهرک «الشوکه» واقع در شهر رفح را نیز هدف قرار داد.

کمی پیش‌تر نیز وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه گزارش روزانه خود در خصوص آخرین آمار شهیدان و زخمی‌های حمله‌های ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی تاکنون را منتشر کرد.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، طی ۲۱۱ روز جنگ غزه، ۳۴ هزار و ۶۵۴ فلسطینی در نتیجه حمله‌های ارتش رژیم صهیونیستی به این باریکه به شهادت رسیده‌اند و ۷۷ هزار و ۹۰۸ نفر دیگر نیز بر اثر این حمله‌ها زخمی شده‌اند.

همچنین وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه تاکید کرد که همچنان پیکر شماری از قربانیان در زیر آوارها و یا در خیابان‌های نوار غزه رها شده است و نیروهای امدادی و پدافند غیرعامل نوار غزه توانایی دستیابی به پیکر این قربانیان را ندارند.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • آنروا: حمله به رفح تبعات ویرانگری دارد/ تا حد امکان می‌مانیم
  • حماس: مقاومت تسلیم فشارها در مذاکرات نمی‌شود
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • اعتبار ۹ همتی برای حمایت ویژه از بیماران خاص و صعب‌العلاج در ۱۴۰۳
  • احتمال صدور حکم جلب جهانی، خواب را از چشمان نتانیاهو ربوده است
  • ارتش رژیم صهیونیستی نقاط مختلف غزه را هدف قرار داد
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • شهادت ۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی
  • درخواست الجزایربرای برگزاری جلسه شورای امنیت سازمان ملل