Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیمارستان امام حسین(ع) شهرستان بهارستان با پیگیری مسئولان در مخالف با واگذاری به بخش خصوصی همچنان دولتی باقی می‌ماند. ۲۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۷ استانها استان تهران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهارستان، فروردین‌ماه سال گذشته بود که نخستین بیمارستان 120 تختخوابی امام حسین(ع) شهرستان بهارستان پس از سال‌ها انتظار با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر بهداشت افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افتتاح بیمارستان امام حسین(ع) با وجود تراکم جمعیت و فقر امکانات درمانی و بهداشتی بسیار در منطقه هر چند نویدبخش توسعه سرانه بهداشتی بود اما خبر واگذاری بیمارستان به بخش خصوصی کام شیرین بهارستانی‌ها را از داشتن بیمارستان دولتی تلخ کرد تا اینکه امروز بعد از گذشت بیش از 2 سال از کشمکش‌ها و مخالفت‌های مسئولان این شهرستان در واگذاری بیمارستان به بخش خصوصی نادر توکلی معاون درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در مراسم معارفه رئیس جدید بیمارستان امام حسین(ع) با تأکید بر دولتی ماندن تنها بیمارستان شهرستان بهارستان اظهار داشت: با وجود حساسیت‌هایی بسیار و مظلومیت شهرستان بهارستان با قطعیت اعلام می‌کنم که دانشگاه علوم پزشکی به دنبال واگذاری بیمارستان به بخش خصوصی نیست و این بیمارستان دولتی می‌ماند.

وی در ادامه با اشاره به صدور مجوز پروانه بهره‌برداری بیمارستان امام حسین(ع) افزود: با صدور پروانه بهره‌برداری این بیمارستان پزشکان و پرسنل دیگر دغدغه‌ای برای ادامه فعالیت در این مرکز درمانی ندارند.

معاون درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران سپس با بیان اینکه آمار مراجعه‌کنندگان به بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی بسیار زیاد است تصریح کرد: خدمت در عرصه بهداشت و درمان رسالتی ارزشمند و عظیم و نوعی ایثار است و بنابراین هر فردی که در این حوزه خدمت می‌کند هدفی والا دارد و خود را وقف خدمت به مردم قرار داده است.

توکلی ادامه داد: رئیس بیمارستان و پرسنل باید تعامل ویژه‌ای با هم داشته باشند و با همکاری و همراهی مشکلات و نواقص را برطرف کنند و در برابر مردم و مراجعه‌کنندگان به بیمارستان با درایت و متانت رفتار کنند چرا که کشور در وضعیت اقتصادی حساسی به سر می‌برد و فشار اقتصادی بر مردم و کسانی که به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند بسیار بالا است و باید با سعه‌صدر با آن‌ها برخورد کرد.

در ادامه ستایش رئیس جدید بیمارستان امام حسین(ع) نیز تصریح کرد: تلاش داریم تا کیفیت ارائه خدمات درمانی به مردم را ارتقاء دهیم بنابراین باید تمام تلاش خود را برای جلب رضایت مردم و بیماران به کار بگیریم چرا که کوچک‌ترین مشکل و نارسایی در بیمارستان سبب ایجاد نارضایتی می‌شود.

وی رسیدگی به دغدغه‌های پرسنل بیمارستان را از برنامه‌های کاری خود عنوان کرد و افزود: باید مشکلات و دغدغه‌های پرسنل بیمارستان مورد توجه قرار بگیرد که این مهم نیز حمایت دانشگاه علوم پزشکی را می‌طلبد.

انتهای پیام/ش

R7840/P1377/S6,60/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۱۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد

به گزارش قدس آنلاین، بهرام دلفان اظهار کرد: بیمارستان نیایش سال ۹۲ تحویل مسکن و شهرسازی و مصوبه اولین سفر احمدی‌نژاد به لرستان تحت عنوان بیمارستان جایگزین شهدای عشایر بوده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر این بیمارستان به نام نیایش تغییر یافته که امیدواریم همین اسم بماند، افزود: بیمارستان شهدای عشایر به قوت خود باقی خواهد ماند و ردیف و اعتبار جداگانه دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: این پروژه سال ۹۵ به خاتم‌الانبیا واگذار شده که ۶ و نیم الی ۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

دلفان بیان کرد: از سال ۹۵ تا دولت جدید یعنی ۱۴۰۰، ۲۵ درصد پیشرفت داشته که ۵۱۵ تخت بوده و ۴۹۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و در حال حاضر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیک دارد که بالغ بر ۴۰۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و به ۶۱۱ تختخوابی ارتقا یافته است.

وی با اشاره به اینکه به یک ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد و یکی از بزرگترین بیمارستان‌های غرب کشور است، گفت: درصورتی‌که منابع مالی آن تأمین شود سال آینده تحویل داده خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: بیشتر از آنچه تعیین شده بود اعتبار به آن تخصیص داده شده و از ماده ۵۶ نیز ۲۷۲ میلیارد وام گرفته شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود